Cif

Keukenontvetter Cif profes /750ml

Keukenontvetter Cif profes /750ml

Klik afbeelding om te vergroten

Keukenontvetter Cif profes /750ml

Keukenontvetter Cif profes /750ml

Los vuil en vet overal in de keuken op met deze krachtige ontvetter.

Verwijder hardnekkig, ingebrand vet met deze krachtige, snelwerkende formule zonder dat u uren bezig bent met weken of poetsen. Dit schoonmaakmiddel is speciaal ontworpen

sku: S210344110

Meer van: Cif

€ 7,95
exclusief : 21% btw.
Voorraadproduct
(in afwachting van nieuwe voorraad)
ProductInformatie

Los vuil en vet overal in de keuken op met deze krachtige ontvetter.

Verwijder hardnekkig, ingebrand vet met deze krachtige, snelwerkende formule zonder dat u uren bezig bent met weken of poetsen. Dit schoonmaakmiddel is speciaal ontworpen voor de ergste voedselvlekken, van frituurvet tot olie en van wijnvlekken tot aangebrande kaas. Deze professionele spray kan direct gebruikt worden op spatten en vlekken van voedsel, het vuil wordt afgebroken zodat u het snel en hygiënisch weg kunt vegen. Het licht schuimende product kan eenvoudig worden aangebracht op verticale oppervlakken.

De oplossing is multifunctioneel en veilig te gebruiken op aluminium, zodat u het product op al uw apparaten kunt gebruiken. Gebruik het om uw oven, afzuigkap, filters en fornuis te reinigen, of om uw potten, pannen en keukengerei schoon te maken. Deze formule is onderdeel van de Food Safe Solution-serie en bevat geen parfum. Daarnaast is het product veilig te gebruiken in keukens en op andere locaties waar voedsel wordt bereid. Deze formule is onderdeel van de Professional Business Solutions-serie. Het product is daarmee ideaal om te voldoen aan de eisen qua kracht en kwaliteit die worden gesteld in hotels, restaurants, ziekenhuizen en andere locaties waar catering plaatsvindt of eten wordt bereid.

Verwijdert vuil en vet met gemak
Op veel oppervlakken te gebruiken, zoals apparaten, muren, deuren, voorwerpen, potten en pannen
De formule kan eenvoudig worden aangebracht op verticale oppervlakken
Veilig te gebruiken op aluminium
Krachtige formule bespaart tijd en moeite
Food Safe Solution-serie
Professional Business Solutions-serie
Geur: Ongeparfumeerd
Kleur: geel
Inhoud: 6 x 750 ml

€ 7,95

Eerder bekeken producten