Andy

Allesreiniger Andy Prof vertrouwd fl 5L

Allesreiniger Andy Prof vertrouwd fl 5L

Klik afbeelding om te vergroten

Allesreiniger Andy Prof vertrouwd fl 5L

Allesreiniger Andy Prof vertrouwd fl 5L

Maak zo efficiënt mogelijk schoon met de veelzijdige kracht van Andy vloeibare allesreiniger.

sku: S210682538

Meer van: Andy

€ 17,95
exclusief : 21% btw.
Voorraadproduct
(direct leverbaar)

Levertijd: voor 16:00uur besteld vandaag verzonden
ProductInformatie

Maak zo efficiënt mogelijk schoon met de veelzijdige kracht van Andy vloeibare allesreiniger.

Het vertrouwde merk Andy staat bekend om de uitstekende prestaties en het snelle resultaat. Van vloeren tot aanrechten, in badkamers of keukens, deze vloeibare reiniger verwijdert snel hardnekkig vuil en vlekken. U heeft maar een heel klein beetje van het product nodig, zodat u tijd en geld bespaart. De formule van deze vloeistof zorgt voor een prachtige, kenmerkende glans zonder vlekken of strepen. De aangename, opwekkende geur is verfrissend en ruikt niet chemisch. De frisse geur verdrijft nare luchtjes en zorgt ervoor dat het lang lekker blijft ruiken in uw ruimtes.

Dit product is geschikt voor gebruik op alle harde, waterbestendige oppervlakken in elke ruimte. Het is sterk genoeg om direct op vlekken of vuil te gebruiken, maar mild genoeg als middel voor de dagelijkse schoonmaak. De geconcentreerde formule kan direct op zeer vuile oppervlakken worden gebruikt, of verdund worden gebruikt met een vochtige doek of dweil. De chemicaliën in dit product zijn biologisch afbreekbaar en dus minder belastend voor het milieu en uw werkomgeving.

Deze grote jerrycan van 5 liter heeft de ideale vorm voor intensief professioneel gebruik in ziekenhuizen, hotels, keukens en andere bedrijfsgebouwen. De verpakking heeft een breed handvat aan de bovenkant en is daardoor gemakkelijk in gebruik en vervoer. U heeft maar een heel klein beetje van het product nodig, zodat u tijd en geld bespaart. De compacte container kan efficiënt worden opgeborgen zonder veel ruimte in beslag te nemen. De kleine schroefdop is gemakkelijk los te draaien en kan strak worden dichtgedraaid, wat morsen van de inhoud voorkomt. Draai de dop na gebruik stevig vast om de inhoud tot 24 maanden veilig te bewaren.

Lost vet op en verwijdert vuil met gemak

Veelzijdig gebruik op muren en vloeren

Laat geen strepen of vegen achter

Schone, frisse geur verdrijft luchtjes

Aan gebruik aan te passen geconcentreerde oplossing

Mild genoeg voor dagelijks gebruik

In gebruiksvriendelijke jerrycan

Compact voor efficiënte opslag

Professional Business Solutions-serie

Biologisch afbreekbaar

Geur: Fris

Kleur: Groen

Inhoud: 5 liter

€ 17,95

Eerder bekeken producten