Taski

Urinoirtablet Taski Sani Uribloc/pk50

Urinoirtablet Taski Sani Uribloc/pk50

Klik afbeelding om te vergroten

Urinoirtablet Taski Sani Uribloc/pk50

Urinoirtablet Taski Sani Uribloc/pk50

Deze urinoirblokjes reinigen krachtig. Ze zijn de ideale keuze om hardnekkig vuil, aanslag en vlekken af te breken in uw toiletruimte. Bij iedere spoelbeurt geven de tabletten een krachtige oplossing af die kalkaanslag al stopt voor hij kan ontstaan. D

sku: S210338235

Meer van: Taski

€ 57,50
exclusief : 21% btw.
Voorraadproduct
(direct leverbaar)

Levertijd: voor 16:00uur besteld vandaag verzonden
ProductInformatie

Deze urinoirblokjes reinigen krachtig. Ze zijn de ideale keuze om hardnekkig vuil, aanslag en vlekken af te breken in uw toiletruimte. Bij iedere spoelbeurt geven de tabletten een krachtige oplossing af die kalkaanslag al stopt voor hij kan ontstaan. De reinigingsmiddelen vormen een beschermende barrière die voorkomt dat vuil en vlekken kunnen ontstaan op het oppervlak van het urinoir. De frisse geur zorgt dat de toiletruimte uitnodigend blijft.

Deze blokken worden geleverd in een emmer als afzonderlijke verpakte tabletten en zijn daarom eenvoudig te pakken, op te bergen en te verdelen. Gooi er een op de bodem van elk urinoir en ontdek het verfrissende en reinigende effect. De in water oplosbare tabletten zijn volledig biologisch afbreekbaar en verstoppen leidingen en afvoer niet. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze in de meeste modellen urinoirs worden gebruikt. Ze vormen een ideale aanvulling op uw gebruikelijke hygiëne- en schoonmaakwerkzaamheden in de toiletruimte.

€ 57,50

Eerder bekeken producten