Scott®

Toiletseatcleaner Scott 400ml tr/ds6fl

Toiletseatcleaner Scott 400ml tr/ds6fl

Klik afbeelding om te vergroten

Toiletseatcleaner Scott 400ml tr/ds6fl

Toiletseatcleaner Scott 400ml tr/ds6fl

De hygiënisch afgedichte pompzak is ideaal voor het snel en voordelig afgeven van hygiënisch reinigingsmiddel. Wanneer u het product gebruikt in combinatie met de Kimberly-Clark Professional* Slimline-dispenser, vermindert u het risico op vervuiling

sku: S210337285

Meer van: Scott®

€ 58,50
exclusief : 21% btw.
Voorraadproduct
(direct leverbaar)

Levertijd: voor 16:00uur besteld vandaag verzonden
ProductInformatie

De hygiënisch afgedichte pompzak is ideaal voor het snel en voordelig afgeven van hygiënisch reinigingsmiddel. Wanneer u het product gebruikt in combinatie met de Kimberly-Clark Professional* Slimline-dispenser, vermindert u het risico op vervuiling in de veelgebruikte gemeenschappelijke toiletruimte en vermindert u ook de verspreiding van bacteriën. Na het verwijderen van het pompmechanisme kunt u de zakken eenvoudig opvouwen zodat u na gebruik ruimte bespaart. De zakken zijn ook recyclebaar. Het zijn de kleine, doordachte dingen die uw personeel en gasten het idee geven dat ze worden gewaardeerd.

Kies een merk dat u vertrouwt, en gemoedsrust geeft dat u het best mogelijke middel gebruikt om de netheid en persoonlijke hygiëne in de sanitaire ruimte te handhaven. Deze zak is een innovatieve, comfortabele oplossing ter bescherming van de gezondheid en het welzijn, wat leidt tot minder absentie en een hogere productiviteit van uw waardevolle personeel.

€ 58,50

Eerder bekeken producten